Warning: include_once(/home/adp/przepisy.pure.pl/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php): failed to open stream: Permission denied in /home/adp/przepisy.pure.pl/wp-settings.php on line 305

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adp/przepisy.pure.pl/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/adp/przepisy.pure.pl/wp-settings.php on line 305
BUDYŃ PIEGOWATY | Przepisy kulinarne

BUDYŃ PIEGOWATY

1 torebka budyniu z cukrem (śmietankowy, waniliowy, bananowy, czekoladowy, migdałowy)
20 dag czarnych jagód
1 łyżka masła lub margaryny
bita śmietana (może być w sprayu lub z torebki)
Jagody przebrać. Budyń przygotować według przepisu, zagotowując mleko z tłuszczem. Gotowy budyń ostudzić do temperatury pokojowej. Budyń wymieszać z jagodami i rozłożyć do małych miseczek,
ostudzić. Przed podaniem przybrać kleksami bitej śmietanki. Zamiast czarnych jagód można wykorzystać inne drobne owoce: porzeczki, poziomki lub maliny.

Responses are currently closed.