Warning: include_once(/home/adp/przepisy.pure.pl/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php): failed to open stream: Permission denied in /home/adp/przepisy.pure.pl/wp-settings.php on line 305

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adp/przepisy.pure.pl/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/adp/przepisy.pure.pl/wp-settings.php on line 305
KAPUSTA PO HRABIOWSKU | Przepisy kulinarne

KAPUSTA PO HRABIOWSKU

1/2 średniej główki białej kapusty (50 dag)
2-3 ząbki czosnku
sól
majonez
1 łyżeczka musztardy garść posiekanej zieleniny (natka pietruszki, koperek, bazylia)
Czosnek zmiażdżyć lub drobniutko posiekać. Kapustę oczyścić i drobno po-szatkować i wymieszać z czosnkiem i solą, przełożyć na cedzak i chwilę dobrze wyciskać. Odstawić na pół godziny, poczym dokładnie odsączyć. Majonez wymieszać z musztardą oraz posiekaną zieleniną, doprawić kapustę.

Responses are currently closed.