Warning: include_once(/home/adp/przepisy.pure.pl/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php): failed to open stream: Permission denied in /home/adp/przepisy.pure.pl/wp-settings.php on line 305

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adp/przepisy.pure.pl/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/adp/przepisy.pure.pl/wp-settings.php on line 305
LUBELSKA PASTA MAKRELOWA | Przepisy kulinarne

LUBELSKA PASTA MAKRELOWA

50 dag wędzonej makreli
1-2 cebule
1/2 szklanki oleju słonecznikowego
2 łyżki koncentratu pomidorowego
garść drobno posiekanej zieleniny (natka
pietruszki, szczypiorek, bazylia,
rzeżucha) sól, pieprz lub mielona papryka
Makrele obrać ze skóry i usunąć ości. Przepuścić przez maszynkę razem z pokrojoną na ćwiartki cebulą, wymieszać z oliwą, koncentratem i zieleniną, doprawić do smaku.

Responses are currently closed.