Warning: include_once(/home/adp/przepisy.pure.pl/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php): failed to open stream: Permission denied in /home/adp/przepisy.pure.pl/wp-settings.php on line 305

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adp/przepisy.pure.pl/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/adp/przepisy.pure.pl/wp-settings.php on line 305
PASTA GÓRALSKA | Przepisy kulinarne

PASTA GÓRALSKA

2 szklanki bryndzy
2 główki czosnku
1 szklanka wyłuskanych i drobno
posiekanych albo zmielonych orzechów
włoskich
Czosnek przecisnąć przez praskę lub drobniutko posiekać, wymieszać z resztą składników. Przed podaniem wstawić do lodówki na godzinę. Możemy podawać, formując kopczyk i przybrać dowolną zieleniną.

Responses are currently closed.