Warning: include_once(/home/adp/przepisy.pure.pl/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php): failed to open stream: Permission denied in /home/adp/przepisy.pure.pl/wp-settings.php on line 305

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adp/przepisy.pure.pl/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/adp/przepisy.pure.pl/wp-settings.php on line 305
PASTA MUSZYŃSKA | Przepisy kulinarne

PASTA MUSZYŃSKA

25 dag bryndzy
12 1/2 dag (pół kostki) margaryny lub masła
garść posiekanych orzechów włoskich
1-2 ząbki czosnku
garść posiekanej ziełeniny (szczypiorek,
natka pietruszki, rzeżucha) sól, pieprz lub mielona ostra papryka
Czosnek zmiażdżyć lub drobno posiekać. Bryndzę utrzeć lub zmiksować z masłem, czosnkiem i posiekanymi orzechami oraz zieleniną, doprawić do smaku. Uformować niewielką gomółkę, zawinąć w folię spożywczą i wstawić do lodówki. Przed Podaniem kroić na plasterki.

Responses are currently closed.