Warning: include_once(/home/adp/przepisy.pure.pl/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php): failed to open stream: Permission denied in /home/adp/przepisy.pure.pl/wp-settings.php on line 305

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adp/przepisy.pure.pl/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/adp/przepisy.pure.pl/wp-settings.php on line 305
PASTA TOMASZOWSKA | Przepisy kulinarne

PASTA TOMASZOWSKA

/ porcja sera brie
10 dag masła lub dobrej margaryny do
smarowania 1 żółtko 1 niewielka cebula (najlepiej
czerwona) duża garść drobno posiekanych mieszanych
ziół (natka pietruszki i szczypiorek) lub
rzeżuchy sól, pieprz
Ser pokroić na kawałki i rozgnieść widelcem. Utrzeć z letnim masłem i żółtkiem na jednolitą masę (najlepiej zmiksować). Cebulę drobniutko posiekać lub zetrzeć na tarce i razem z ziołami wymieszać z masą serową. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Responses are currently closed.