Warning: include_once(/home/adp/przepisy.pure.pl/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php): failed to open stream: Permission denied in /home/adp/przepisy.pure.pl/wp-settings.php on line 305

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adp/przepisy.pure.pl/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/adp/przepisy.pure.pl/wp-settings.php on line 305
ŚLĘSKIE MARCEPANKI | Przepisy kulinarne

ŚLĘSKIE MARCEPANKI

25 dag ziemniaków cukier puder cukier waniliowy aromat migdałowy kakao, sól
Ziemniaki obrać i ugotować w lekko oso-lonej wodzie, odcedzić i przetrzeć przez sito lub zmielić. Dodać tyle cukru pudru wymieszanego z cukrem waniliowym, aby powstała gęsta masa, dająca się formować. Dodać kilka kropli aromatu migdałowego, dokładnie wymieszać i formować kuleczki wielkości orzecha laskowego. Obtoczyć je w przesianym kakao i pozostawić na 2-3 godziny do wyschnięcia.

Responses are currently closed.